България,Гр.София, ул.Суходолска 189 +359886422623 office@stillaserbg.com

Гигантът в казино индустрията EGT се довери на японските лазери Mazak за своята фабрика край София

GT-SP е създадена през март 2020 г. като дъщерна компания в структурата на групата Евро Геймс Технолоджи с мисия да бъде основен участник при изработката на слот кабинетите на EGT, като произвежда заварени корпуси, аксесоари, както и всички стоманени компоненти, включени в игралните машини.

EGT-SP e поредният голям клиент, който се довери на безупречното японско качество на лазери Mazak за обработка на листов материал, включващо професионално обслужване и сервиз от официалния представител за България Стил Лазер.

В обновения производствен цех в гр. Перник до момента компанията има един файбър лазер Mazak OPTIPLEX 3015 Fiber II 4 kW, вече познатата за българския пазар лазерна технология на бъдещето – Mazak OPTIPLEX 3015 DDL, а много скоро ще бъде инсталирана и по-мощна лазерна система – OPTIPLEX 3015 Fiber III 8 kW.

В бъдещите планове на компанията влиза проект за разширение на производствената площ и пълно автоматизиране на всички лазери Mazak с високотехнологична автоматизирана система на японската компания, световен лидер в производството на лазерни системи.

Целта на EGT-SP чрез тази мащабна инвестиция е да постигне високотехнологични мощности, с които да увеличи и подобри производствения и качествен капацитет на компанията.

Управителят на EGT-SP и специалист с дълъг опит в металообработването Стефан Георгиев коментира мотивите, довели до избора на лазерни системи Mazak като основен партньор за разкроя на листовия материал за производството на металните изделия.

„Преди всичко качеството и надеждността на машините. Първият ни файбър лазер Mazak, с който ние работим е вече на 5 години и работи безотказно. Изключително сме доволни от бързото и качествено обслужване на сервиза и професионалното отношение на официалния представител за България – Стил Лазер. Всички тези обстоятелства помогнаха за взимането на решение за закупуване на трети лазер Mazak и стартиране на проект за пълно автоматизиране на лазерното рязане. Стил Лазер България се превърна в наш надежден и сигурен партньор, който в лицето на г-жа Деница Менгова стана основен доставчик на лазерни системи за нашето производство.“

Създателят и управител на Стил Лазер България Деница Менгова, допълни, че за нея и колегите й това е поредното признание от страна на клиентите на лазери Mazak, което й носи професионално признание от добре свършената работа, много мотивация за бъдещето и още по-голяма отговорност към работата на компанията, която ръководи.

„Докато преди 2 – 3 години само разказвах за най-новата технология за лазерно рязане на Mazak DDL (директно диодно рязане), която и до днес притежаваме само ние, сега съм изключително доволна, че тя вече е добре възприета, търсена и харесвана и в България и с гордост отбелязахме инсталирането на втора такава машина за последните няколко месеца.“

Тя изказа огромна благодарност на всички нейни сътрудници в сервизния отдел, които винаги работят за бързото и професионално разрешаване на всеки един технически казус.

Г-жа Менгова подчерта, че за нея пътят на успехът е този да бъде близо до клиентите ѝ във всеки един момент и ще продължава да го следва!