България,Гр.София, ул.Суходолска 189 +359886422623 office@stillaserbg.com

От месец Декември 2021 година “Стил Лазер ”ЕООД стана официален представител за България и на италианската компания за проектиране и производство на роботизирани системи за автоматично шлайфане и полиране Аркос Италия.

Опитът на Аркос в обработката на повърхности започва през 1965 г., след което компанията веднага се превръща в лидер в производството на ръчни машини за шлайфане и полиране.

Аркос произвежда автоматизирани системи за шлайфане, които са световно признати не само като изключително надеждни, но и следват последните технологии.

Фирмата проектира и след това предлага най-добрата възможна роботизирана система с вграден софтуер, която намира решение за най-разнородни проблеми в областта на шлайфането, почистването, полирането и други приложения.

Нуждата от оптимизация на процесите налага и постоянни усилия за технологично развитие на машините, което претърпява революция благодарение на употребата на роботиката. С един много дълъг опит като интегратор на роботи, днес Аркос е световен лидер в производството на роботизирани системи за шлайфане, полиране, почивстване, сатиниране и много други. 

Системите на компанията са проектирани и произведени от екип високо специализирани инженери и програмисти в областта на роботиката, механичната и индустриална автоматизация, които същевременно са и експерти в довършителните процеси за обработка на повърхности. Ако искате да инвестирате в технологичното развитие на Вашата компания, то Аркос може да отговори на вашите изисквания!

 

Стил Лазер ‘’ЕООД продължава сътрудничеството си с фирми, които са лидери в своят сектор. Новото име в портфолиото е фирма „Техноробот Италия”, с която бе подписан договор за представителство за България.

„Техноробот” е компания създадена през 1993 г., която проектира, реализира и инсталира роботизирани системи за заваряване, с всички приложения, свързани с  този процес – Миг/Маг, Тиг заваряване –разновидности и др.,  с повече от 2500 машини инсталирани през годините и благодарение на отлично Ноу-Хау, може да задоволи производствените нужди на различни клиенти.

„Техноробот” има възможност  да реализира както „по-прости“ индивидуални проекти, така и цели линии за автоматично заваряване. Този факт се е превърнал в изключително важна част от производството на фирмата.

Еволюцията в заваръчните системи на „Техноробот” се развива наравно с различните нужди и искания на клиентите.

Техническият екип на фирмата вече разполага със сериозен опит зад гърба си, който е плод на 30 години работа по проектиране и проучвателни процеси при осъществяването на заваръчните системи. Това позволява съсредоточаване върху различните проблеми в производството и тяхното решаване по възможно най-добър начин.

Всичко това е подпомогнато от собствен софтуерен продукт Technorobot Supervisor Industry 4.0, който позволява лесно управление, но в същото време успява да ръководи цялата система. Важно е да се подчертае, че в стандартния пакет е включена и Дистанционна Диагностика подпомагаща  правилното използване и поддръжка на цялата система.