България,Гр.София, ул.Суходолска 189 +359886422623 office@stillaserbg.com

Новият технологичен център на лазери Mazak в Милано отвори врати

Новият технологичен център на лазери Mazak в Милано отвори врати за клиенти и посетители в седмицата на голямото изложение ЕMO Milano 2021. На 6, 8 и 9 октомври т. г. в италианския град се проведоха „Дни на отворените врати“ в лазери Mazak, като събитието спечели вниманието на много местни и чуждестранни клиенти. Сред българските клиенти на лазери Mazak, които уважиха поканата, бяха Елика-Елеватор, ЕГТ-СП, КОЛОВАГ и други. Всички гости бяха посрещнати и придружени от г-жа Деница Менгова, управител на Стил Лазер България, официален представител на лазери Mazak за България.

Всеки от дните на програмата започваше с презентация на лазерните системи, последвана от демонстрации на всяка машина и елегантен обяд за всички гости. Следобедните часове бяха посветени отново на презентации, разговори между посетителите и търговски преговори.

Представени бяха файбър лазери за обработка на листов материал, модел OPTIPLEX с мощност 8 и 10 kW.

Инсталация от комбинация на файбър лазер Mazak, модел Nexus 6 kW и автоматизация за зареждане и отвеждане на материал, както и робот за сортиране на готови детайли в комбинация с 8 kW файбър лазер, модел OPTIPLEX, бяха сред акцентите на събитието.

Състоя се и дългоочакваната презентация на най-новия тръбен лазер с файбър източник – Mazak FT-150. Интересът към машината е толкова голям, че дори по време на отворените врати успешно бяха финализирани няколко поръчки.

Технологичният център в Милано остава отворен за всички желаещи да го посетят за демонстрация на лазерните системи Mazak. За повече информация, моля да се обърнете към официалния представител за България Стил Лазер България и г-жа Деница Менгова на e-mail d.mengova@stillaserbg.com или тел: +359 88 642 2623.