България,Гр.София, ул.Суходолска 189 +359886422623 office@stillaserbg.com

СТИЛ ЛАЗЕР България представя новите си партньори

Arcos – роботизирани системи за автоматично шлайфане и полиране с поглед към бъдещето и Tecnorobot – роботизирани системи за заваряване.

 

От 1965 г. насам Arcos е лидер в проектирането, производството и внедряването на персонализирани системи за автоматизирано почистване на повърхности. Роботизираните решения отговарят на най-високите изисквания за шлайфане, почистване на осенъци, полиране, пясъкоструене и сатиниране за различни сектори на производството. Всяка система, доставена от Arcos, е адаптирана към специфичните изисквания на клиента, позволявайки по този начин оптимизация на производството и качество на обработката.

Фокусът на компанията е да доставя надеждни машини и системи, базирани на технология, която се развива и модернизира постоянно. Проектирането и интегрирането на най-доброто технологично решение е целта, която води фирмата към непрекъснати изследвания и иновации, за да се превърне в доставчик и партньор, предлагащ пълна гама от решения в областта на шлайфането и полирането на повърхности.

От 2022 г. Arcos и Tecnorobot са партньори на Стил Лазер България, реномирана българска компания за доставка на лазерни системи за рязане. С времето Стил Лазер разви своята дейност с внедряването на нови продукти, с което подпомага клиентите си в допълнителни производствени процеси – чрез системи за обработка на повърхности в партньорство с Arcos и чрез системи за автоматично заваряване заедно с Tecnorobot. Тази нова високостойностна синергия води двете италиански фирми на българския пазар благодарение на представителството на една вече позната компания в областта на металообработването като Стил Лазер България. Фирмата е с утвърдени позиции в страната в подкрепа и помощ на големи предприятия чрез иновативни продукти.

Това, което обединява трите компании, е общата мисия – предлагането и съвместната реализация на качествени и ефективни технологии, които гарантират сигурност при разработването на успешни индивидуални решения за всеки клиент.

Създадената през 1993 година в Италия компания Tecnorobot представлява отправна точка за пазара на автоматично заваряване с иновативни и висококачествени решения, които варират от самостоятелни системи до цели производствени линии.

Дейността на Tecnorobot не се ограничава само до производството, развитието на проекти и продажбата на продукти, но включва и предоставянето на консултантски и сервизни услуги на високо ниво. Компанията развива своето ноу-хау и се специализира в това да намира решения без значение от сложността и вида на задачата.

Роботизираните индивидуални решения на Tecnorobot са съобразени с изискванията на клиента и намират приложение в различни сектори: аутомотив, земеделие, мебелна промишленост, нефт и газ, хранителна индустрия, електроника, медицински и транспортен отрасъл и т. н.

В своите системи Tecnorobot е успяла да интегрира всички процеси на заваряване – от класическите MIG-MAG и TIG до най-технологично развитите като лазерно заваряване.

Философията на компанията през годините спомага за непрестанния растеж и добри резултати, както в Италия, така и в чужбина – с все по-бляскави перспективи за бъдещето.

Стил Лазер България е ексклузивен представител на Arcos Италия и Tecnorobot Италия за българския пазар.