България,Гр.София, ул.Суходолска 189 +359886422623 office@stillaserbg.com

Системи за автоматично шлайфане

От месец Декември 2021 година “Стил Лазер ”ЕООД стана официален представител за България и на италианската компания за проектиране и производство на роботизирани системи за автоматично шлайфане и полиране Аркос Италия.

Опитът на Аркос в обработката на повърхности започва през 1965 г., след което компанията веднага се превръща в лидер в производството на ръчни машини за шлайфане и полиране.

Аркос произвежда автоматизирани системи за шлайфане, които са световно признати не само като изключително надеждни, но и следват последните технологии.

Фирмата проектира и след това предлага най-добрата възможна роботизирана система с вграден софтуер, която намира решение за най-разнородни проблеми в областта на шлайфането, почистването, полирането и други приложения.

Нуждата от оптимизация на процесите налага и постоянни усилия за технологично развитие на машините, което претърпява революция благодарение на употребата на роботиката. С един много дълъг опит като интегратор на роботи, днес Аркос е световен лидер в производството на роботизирани системи за шлайфане, полиране, почивстване, сатиниране и много други. 

Системите на компанията са проектирани и произведени от екип високо специализирани инженери и програмисти в областта на роботиката, механичната и индустриална автоматизация, които същевременно са и експерти в довършителните процеси за обработка на повърхности. Ако искате да инвестирате в технологичното развитие на Вашата компания, то Аркос може да отговори на вашите изисквания!